Monday ,04 March 2024
Последни:
Home > Uncategorized > Тој има само датум на раѓање…Тоше Проески
Тој има само датум на раѓање…Тоше Проески

Тој има само датум на раѓање…Тоше Проески

На 25.01.1981 се роди најголемиот и најдобриот музички вокал во Македонија, Тоше Тодор Проески. За жал нашиот ангел веќе не е помеѓу нас на земјата. Денеска, Тоше требаше да го прослави својот 40.роденден. Вардар Фанс и Комити, Тоше никогаш не го забораваат.

Вечна слава, Тоше Тодор Проески.