Thursday ,25 July 2024
Последни:
Home > Uncategorized > Викендов во „Кале“ ќе се игра 3.коло од младинската кошаркарска лига “Вардар“
Викендов во „Кале“ ќе се игра 3.коло од младинската кошаркарска лига “Вардар“

Викендов во „Кале“ ќе се игра 3.коло од младинската кошаркарска лига “Вардар“

Викендов ќе се одигра треттото коло од младинската кошаркарска лига „Вардар’. Мечевите ќе се играат на позната локација, нашата сала при СРЦ “Кале“ (мала сала). Дуели ќе има во сабота и недела, ова е распоредот за првиот натпреварувачки ден:

ТРЕТО КОЛО – прв дел, сабота 22.02.2020

09:00 Борец Баскет Велес – Квиско Баскет Скопје (2005/06)
10:15 Крсте Мисирков Куманово– Свети Николе (2005/06)
11:30 Квиско Баскет Скопје – Риниа Куманово (2003/04)
12:45 Крсте Мисирков Куманово – Риниа Куманово (2005/06) жени
14:00 Вибас Баскет Скопје – Ангели Скопје (2005/06)
15:15 Дрим Тим Скопје – Тетове Булс Тетово (2005/06) жени
16:30 МВП 2 Скопје – КК Рисови Тетово (2005/06)
17:45 Вардар Скопје – МВП 1 Скопје (2007/08)