Wednesday ,24 July 2024
Последни:
Home > Uncategorized > (ФОТО) ЖКК Вардар тренираше во “Јане Сандански“
(ФОТО) ЖКК Вардар тренираше во “Јане Сандански“

(ФОТО) ЖКК Вардар тренираше во “Јане Сандански“

Вчера, Жаклина Стојановска и девојките одржаа тренинг во малата сала при Спортскиот центар „Јане Сандански“. Вардар фанс ви донесува неколку фотографии од тренингот на ЖКК Вардар.

z1 z4-2 z5-2 z6-2 z8-2 z9-2 z10 z11-2 z13-2 z14-2 z17-2 z18-2