Thursday ,25 February 2021
Последни:
Home > ЖРК Вардар > (Фотогалерија) Опш.Кисела Вода подобра од РК Асови, во женскиот дел на “Јуниор“ лигата кај генер. 2004/05
(Фотогалерија) Опш.Кисела Вода подобра од РК Асови, во женскиот дел на “Јуниор“ лигата кај генер. 2004/05

(Фотогалерија) Опш.Кисела Вода подобра од РК Асови, во женскиот дел на “Јуниор“ лигата кај генер. 2004/05

На натпревар во ракометната “Јуниор“ лига, кај генерацијата родени 2004/05 година, екипата на Кисела Вода излезе како победник, во дуелот со тимот на РК Асови, со резултат од 14:20. Од самиот старт Кисела Вода имаше предност, која само ја зголемуваше.

Погледнете ја фотогалеријата од овој натпревар.

19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1