Friday ,14 June 2024
Последни:
Home > ЖРК Вардар > ЖРК Вардар против Ѓ.Петров денес игра финале на меѓународниот турнир
ЖРК Вардар против Ѓ.Петров денес игра финале на меѓународниот турнир

ЖРК Вардар против Ѓ.Петров денес игра финале на меѓународниот турнир

На меѓународниот ракометен турнир ,Ѓорче Куп 2021″ натпреварите за пласман   ќе се одиграат, денес 21.08.2021. Во финалето црвено-црните дами ќе играат со домаќинот, кој како и нас со две победи е на врвот во својата група. Ова е распоредот за денес:

За 5-то место: Жрк Бор – Жрк Деспина, почеток 11:00 часот во спортската сала ,,Христо Батанџиев”
За 3-то место: Жорк Јагодина – Чиле У19, почеток 19:00 часот, отворено игралиште ,,Камин Кама”
За 1-во место Ѓорче Петров Жрк – Жрк Вардар, почеток 21:00 часот, отворено игралиште ,,Камин Кама”