Sunday ,31 May 2020
Последни:
Home > ЖРК Вардар > (ВИДЕО) Прекрасно! „Лавиците“ добија сложувалка со 1.000 парчиња
(ВИДЕО) Прекрасно! „Лавиците“ добија сложувалка со 1.000 парчиња

(ВИДЕО) Прекрасно! „Лавиците“ добија сложувалка со 1.000 парчиња

Во време на паузата во сите лиги поради пандемијата предизвикана од Корона вирусот, креативноста доаѓа до израз. Па така најверните поддржувачи на пионерскиот тим на ЖРК Вардар, нивните родители реализираа еден интересен потфат. Направија сложувалка со нивна фотографија, истата е одлично изработена.

al2

Станува збор за комплексна сложувалка со 1.000 парчиња која овозможува долг период на забава во моментите кога секој има слободно време во големи количини. Истата е со димензии 700х470 милиметри.

Видеото од сложувалката може да го погледнете на следниот ЛИНК!