Sunday ,27 September 2020
Последни:
Home > ЖРК Вардар > Пионерките заминаа за Србија во полн состав
Пионерките заминаа за Србија во полн состав

Пионерките заминаа за Србија во полн состав

Девојките на Платон и Папуџиева заминаа за Србија, каде денес и утре ќе бидат дел од треттиот  младински „Свето Савски турнир“ кој ќе се игра во Крагуевац. Пионерките ЖРК Вардар ќе отворат против Раднички дуелот ќе се игра во

Состав:

Голманки: Вероника Ѓорѓиевска 1, Леа Христоска 16

Александра Коловска 13, Андреа Миланова 23, Борјана Коцева 91, Бојана Радевска 26

Борјана Коцева 17,  Зорица Андовска 7, Ива Ангеловска 20, Јана Равојска 9

Јована Трајановска 15, Магдалена Тошевска 18, Мила Крагељ 8, Мила Пешиќ 25

Теодора Ангелова 6, Наталија Максимовска 21, Сара Стефановска 11