Wednesday ,16 January 2019
Последни:
Home > ЖРК Вардар > Познат пласманот од 5 до 8.место кај девојките генер.2004/05 на зимскиот турнир
Познат пласманот од 5 до 8.место кај девојките генер.2004/05 на зимскиот турнир
Асови Вардар

Познат пласманот од 5 до 8.место кај девојките генер.2004/05 на зимскиот турнир

Денес заврши натпреварувачкиот дел  за пласман од 5то до 8то место кај дамите на турнирот кај генерација 2004/2005 на  овогодинешниот Зимскиот турнир на РК Вардар „Еден живот, една љубов″ кој се одржува по четврти пат.  Дамите играа во  салата на СЦ „Гоце Делчев″ во Илинден, таму веќе завршија дуелите за пласман од 5-8место. Кај девојките имaше осум учесници кои се поделени во две групи ( “А“ и “Б“),  финалето и полуфиналето се играат попладево, а дуелите за пласман веќе се одиграа. Вака изгледа пласманот по одиграните дуели:

РК Будимир Вардар

РК Будимир Вардар

V-место РК Асови Вардар

VI-место Будимир Вардар

VII-место ГРК Гостивар Вардар

VIII-место РК Ангели Вардар

Гостивар Вардар

Гостивар Вардар

РЕЗУЛТАТИ

Дуел за 5/6.место, Асови Вардар: Будимир Вардар 14:4

Дуел за 7/8.место, Ангели Вардар- ГРК Гостивар 5:6

Ангели Вардар

Ангели Вардар