Tuesday ,13 April 2021
Последни:
Home > ЖРК Вардар > Среќен 18.роденден Галевска Марија
Среќен 18.роденден Галевска Марија

Среќен 18.роденден Галевска Марија

На денешен ден, 1.октомври пред 18.години,  се роди  средниот бек на ЖРК Вардар, Марија Галевска.  Девојката кoja сезонава игра повторно на ниво, креативна, енергична, на високо ниво  со одличен преглед на играта денес слави полнолетство. Нејзиното враќање  на формата од пред поведата веднаш го подигна квалитетот на вардаровата игра особено во нападот.

2519

СРЕЌЕН РОДЕНДЕН МАРИЈА!