Friday ,23 February 2024
Последни:
Home > ЖРК Вардар > (Фотогалерија) Се работи под „полна пареа“ во ЖРК Вардар
(Фотогалерија) Се работи под „полна пареа“ во ЖРК Вардар

(Фотогалерија) Се работи под „полна пареа“ во ЖРК Вардар

ЖРК Вардар ги започна летните подготовки за есенските предизвици, во речиси полн состав. Вчера пред попладневниот тренинг се одржа краток состанок, раководството на тимот им посака успешна сезона на девојките. Во продолжение 50-сетина фотографии.

0 3 4 5 5t 7 8 9 10 10y 11 12 14 15 16 16w 17 17y 18 19 20 22 225430486_10220047058548954_2614022759712484427_n 230279322_10220047043988590_6899258072512841343_n 230515555_10220047048988715_7330616610146989862_n 230650537_10220047041828536_6624440448596995197_n 231092211_10220047055348874_8859778709788255076_n 231586102_10220047045828636_682645082782411596_n 232053562_10220047050948764_2286989275344414121_n 233262011_10220047043588580_5951673767343738435_n 233625273_10220047039828486_584445040629707771_n 233629612_10220047042028541_5890048661509032770_n 234227172_10220047046828661_2467507103690702714_n 234661664_10220047051828786_8973635486653295076_n 234754570_10220047056228896_8435636310264466071_n 234816236_10220047050348749_8454394680904629108_n 235818192_10220047048788710_8405332529130041696_n 236086285_10220047050828761_6667098547163243390_n 236145949_10220047059108968_5708499525327744143_n 236419118_10220047047228671_9052478777683576505_n d d1 d2 d3 d4 d5 d7 d8 d9