Saturday ,26 September 2020
Последни:
Home > ЖРК Вардар > (ФОТО) ЖРК Вардар со прва прозивка, покрај двете засилувања на прв тренинг и новото, Цветковска од Металург
(ФОТО) ЖРК Вардар со прва прозивка, покрај двете засилувања на прв тренинг и новото, Цветковска од Металург

(ФОТО) ЖРК Вардар со прва прозивка, покрај двете засилувања на прв тренинг и новото, Цветковска од Металург

Денес по голема пауза, уште од месец март кога започнаа рестрикциите поради Корона вирусот, се собра тимот на ЖРК Вардар на тренинг. По посебен протокол истиот беше реализиран на фудбалскиот терен до С.Ц „Јане Сандански“.

116707591_599639697410269_2424465982966329546_o
Целиот ростер беше на располагање заедно со двете најавени засилувања, Попова Јасмина и Михаела Стојановска. Денес деби во својот нов тим имаше и засилувањето од Металург, Цветковска Сања. станува збор за играч роден 2003 година. Во текот на утрешниот ден ќе ви донесеме повеќе фотографии од првиот тренинг на црвено-црните дами од овие летни подготовки.

9999999999999999999999999999999

116796500_599639707410268_6340708793944956825_o 116799594_599639700743602_1884720506675224921_o 116880745_599641730743399_6412511037118839830_o 116885219_599641720743400_2071382476346475962_o 117063224_599641727410066_1358364390607667804_o

Трите засилувања (фото)=>

888888 116752088_599641834076722_829311903144715105_o 117158259_599641827410056_20816397370159731_o