Tuesday ,28 March 2023
Последни:
Home > ФК Вардар > Петлиња > (Фотогалерија) Вардар ген.2006 го совлада ФК Кул
(Фотогалерија) Вардар ген.2006 го совлада ФК Кул

(Фотогалерија) Вардар ген.2006 го совлада ФК Кул

Вчера, ФК Вардар ген.2006 на теренот  при тренинг центарот на црвено-црните го пречека тимот на ФК Кул од Кисела Вода. Ова беше тест -напревар кој нашите момци го добија со четири разлика. Ние победивме со резултат 5-1 (0-0), ви носиме 30.фотографии од овој дуел. Извештај достапен на нашиот сајт -ТУКА!

0 0a 1 2 2w 3 3e 4 5 8 8u 154605873_10219117924281178_5261773726592602973_o 154882267_10219117926241227_5546615651040308258_o 154908071_10219117922961145_2520808065947733331_o 154939717_10219117926081223_4955124249133775338_o 155007120_10219117924401181_8890982460484021493_o-1 155031561_10219117923081148_2209386918216965211_o 155037383_10219117924041172_56892708049443516_o 155089269_10219117927921269_736810776921867038_o 155255873_10219117931401356_770752540050859005_o 155288820_10219117926841242_8883710494658031237_o 155296947_10219117922241127_5735540476534291357_o 155315082_10219117926761240_3537439888461619198_o-1 155335953_10219117924121174_1440560705080849616_o 155466365_10219117931001346_2188067454904313354_o 155577041_10219117931321354_8581119575337321724_o 155879135_10219117932801391_7706628106512609009_o