Thursday ,25 July 2024
Последни:
Home > Slider > (Распоред) Три финалиња за вардаровите генерации во детската лига
(Распоред) Три финалиња за вардаровите генерации во детската лига

(Распоред) Три финалиња за вардаровите генерации во детската лига

Три генерации на фудбалскиот клуб Вардар во текот на утрешниот ден ќе играат во големите финалиња на детската лига, откако денес ги поминаа 1/4 и 1/2 финалните пречки. Тоа се генерациите родени 2006, 2007 и 2008 година.

ФК ВАРДАР ГЕНЕР. 2006 – Албарса  10:40

ФК ВАРДАР ГЕНЕР. 2007 – Кул Здравје  10:30

ФК ВАРДАР ГЕНЕР. 2008 – Милано  10:30

1 2 3

Нашиот медиум ќе биде присутен и на утрешните финалиња од кои ќе ви пренесеме извештаи, како и фотографии од завршните церемонии. Им посакуваме многу среќа на вардаровите млади надежи.