Saturday ,13 July 2024
Последни:
Home > Slider > Вардарци пристигнаа во Словенија, каде ќе ги одработат главниот дел од подготовките
Вардарци пристигнаа во Словенија, каде ќе ги одработат главниот дел од подготовките

Вардарци пристигнаа во Словенија, каде ќе ги одработат главниот дел од подготовките

Фудбалскиот клуб Вардар два дена порано од претходно предвиденото, пристигна денес во Рогашка Слатина ( Совенија), каде ќе го одработи главниот дел од подготовките пред стартот на новата натпреварувачка сезона. Во текот на денешниот ден ќе биде одржан и првиот тренинг. Во Словенија, остануваме се до 2.август, период во кој ќе одиграме и пет контрони мечеви.

РАСПОРЕД НА НАТПРЕВАРИТЕ НА ВАРДАР НА ПОДГОТОВКИТЕ ВО СЛОВЕНИЈА: 

18.07 – Вардар – Дравиња (Словенија)

23.07 – Вардар – Горица (Хрватска)

27.07 – Вардар – Ал Аин (Обединетите Арапски Емирати)

30.07 – Вардар – Рогашка (Словенија)

31.07 – Вардар – Касимпаша (Турција)