Friday ,12 April 2024
Последни:
Home > Slider > Видео линк за натпреварот на Чаир
Видео линк за натпреварот на Чаир

Видео линк за натпреварот на Чаир

Фудбалерите на Вардар гостуваат денеска на Чаир. Сите љубители на Вардар и “црвено – црните” бои и овој натпревар ќе можат вообичаено да го проследат низ видео стрим.

Натпреварот започнува со почеток од 13.00 часот.

http://tv.ffm.mk/

* Линкот е превземен од ФФМ.