Thursday ,20 June 2024
Последни:
Home > ФК Вардар > Прв тим > (ВИДЕО) Појаснување од каде е инспирирана паролата : ПедаракиΣ лимунада
(ВИДЕО) Појаснување од каде е  инспирирана паролата : ПедаракиΣ лимунада

(ВИДЕО) Појаснување од каде е инспирирана паролата : ПедаракиΣ лимунада

Вчера навивачката група Комити на мечот ФК Вардар – АПОЕЛ извади парола “ПедеракиΣ Лимунада “ истата предизвика голем број на насмевки на другите трибини, илјадници блицеви кои ја фотографираа истата , но и многумина недокрај ја разбраа истата .

За тие кои не ја разбраа еве видео од каде е инспирирана . Станува збор за култниот ако не и најдобриот филм на македонската кинематографија “Тетовирање“ . Сцената се одвива во скопскиот затвор Шутка каде има еден лик кој прествува и грк кој е хомосексуалец …