Friday ,19 April 2019
Последни:
Home > Историја > Идеалите ваши, се заклетви наши!
Идеалите ваши, се заклетви наши!

Идеалите ваши, се заклетви наши!

Идеалите ваши, се заклетви наши. 112 години од смртта на ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ !
Никако не треба да се заборави овој херој на Македонија, кој животот го дал за татковината. 

Затоа секоја година Комити одбележуваат помен од кобниот 04.05 за Гоце Делчев!
Комити не забораваат!