Monday ,05 June 2023
Последни:
Home > Комити > Комити: Поход на Охрид
Комити: Поход на Охрид

Комити: Поход на Охрид

Во сабота, екипата на ФК Вардар ќе гостува кај Охрид, на натпревар од второто пролетно коло во ВМФЛ. Комити најавуваат присуство на овој натпревар како поддршка за црвено-црните. Ви го пренесуваме нивниот текст во целост:

ПОХОД НА ОХРИД!

Во сабота, како знаеш биди на Железничка во 9:00ч – одиме за Охрид!

о сабота постои само Вардар! Трибината е единственото место каде што можеш да ја пружиш поддршката на клубот. Понеси шал!

 

За името свето на дресот – за групата!

МОБИЛИЗАЦИЈА – СИТЕ ВО ОХРИД!
Собир: Железничка станица | 9:00ч
Поаѓање: 10:00ч
Цена: 200 ден. со членска