Thursday ,11 August 2022
Последни:
Home > Комити > Комитите денес почнаа со продажба на новите членски карти

Комитите денес почнаа со продажба на новите членски карти

Најверните навивачи на  Вардар популарните Комити од денес почнаа со продажба на нови членски карти за своите навивачи кој редовно ги пратат натпреварите на Вардар.
10857964_761158967271724_7420661173284657580_n
По една симболична цена од 25о денари,раководството на навивачката група им овозможува за многу ниска цена да го следат својот миленик како во домашната фудбалска лига,така и во ракометната лига на шампиони.

Овој потег на Комитите е одличен,за отпоздравување.Се надеваме дека уште денеска,на правата продажба ќе се продадат многу членски карти,за вистинските навивачи на Вардар.

Leave a Reply