Sunday ,16 June 2024
Последни:
Home > Останати спортови > Одбојка > ЖОК Вардар ЕМ врши уписи на нови членови
ЖОК Вардар ЕМ врши уписи на нови членови

ЖОК Вардар ЕМ врши уписи на нови членови

Женскиот одбојкарски клуб Вардар ЕМ врши уписи на нови членови ( девојчиња), во повеќе генерации.

307341871_811666376919821_1981534130695117803_n