Wednesday ,06 July 2022
Последни:
Home > ЖРК Вардар > Фотогалерија од одиграните натпревари кај најмладите генерации 2006/09 во “Јуниор“ лигата
Фотогалерија од одиграните натпревари кај најмладите генерации 2006/09 во “Јуниор“ лигата

Фотогалерија од одиграните натпревари кај најмладите генерации 2006/09 во “Јуниор“ лигата

Денес во мала сала при С.Ц “Јане Сандански“ продолжија мечевите од првото пролетно, односно 7.коло во ракометната Вардар Јуниор лига  кај најмладите генерации родени 2006-2009 година.  Тие  играат во мешани тимови машки и женски. Натпреварите се играат во две полувремиња, по 7 минути. Ви пренесуваме фотогалерија од овие натпревари.

1 16649389_10208671369003825_5237643321058861017_n 16681489_10208671375883997_1324565697715309311_n 16681500_10208671368963824_7660139662063780119_n 16681793_10208671374443961_7406529082174472907_n 16730646_10208671368843821_5759748889700447247_n 16807057_10208671370963874_5624971148783107838_n 16807488_10208671374403960_5862864794305711809_n 16807567_10208671371203880_771843605100701213_n 16807702_10208671367643791_2570314388987457792_n 16807770_10208671377404035_7899999232733502073_n 16807827_10208671366563764_1467445354785036396_n 16830665_10208671372203905_7398562696295573396_n 16830749_10208671371003875_3686483005566056351_n 16830875_10208671375923998_4297585328475885841_n 16830878_10208671372163904_3047893068382066444_n 16830949_10208671367763794_4475822478136227345_n 16831949_10208671374483962_4856292944433960509_n 16864056_10208671376044001_4129885483414884165_n 16864310_10208671366603765_7038929677353212313_n