Monday ,22 April 2024
Последни:
Home > ЖРК Вардар > (Фотогалерија) Со ракомет на плажа РК Филип Вардар се подготвува за Вардар јуниор лигата
(Фотогалерија) Со ракомет на плажа РК Филип Вардар се подготвува за Вардар јуниор лигата

(Фотогалерија) Со ракомет на плажа РК Филип Вардар се подготвува за Вардар јуниор лигата

Сезоната во Вардар Јуниор лигата е зад нас повеќе од месец и половина, почнати се подготовките за новата, третта сезона во регионалните школи. Летен кам во Неа Пори-Грција организира регионалната школа од градот Прилеп, екипата на РК Филип Вардар. Тој тим е  предводен од   Александар Таневски, тој се одлучи со ракомет на плажа да ги подобри физичките способности на пулените за предизвиците во црвено-црната лига.

0 0a 1 2 3 4 5 6 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 44