Monday ,06 July 2020
Последни:
Home > ЖРК Вардар > (ФОТО) Доделени награди на најдобрите момци и девојки на турнирот „Еден живот, една љубов″
(ФОТО) Доделени награди на најдобрите момци и девојки  на турнирот „Еден живот, една љубов″

(ФОТО) Доделени награди на најдобрите момци и девојки на турнирот „Еден живот, една љубов″

Победници на шестиот по ред турнир „Еден живот, една љубов″ во женска категорија е екипата на Делчево Вардар, а кај момците  Бисинов Вардар. Турнирот што е во организација на Ракометната академија Вардар годинава се одржуваше во СЦ „Јане Сандански. По крајот на истиот беа доделени и наградите на најдобрите поединци во двете категории:

МОМЦИ:

10

Најдобар стрелец: Давид Јовчевски од Урдаревски Вардар,
Најдобар играч: Александар Ристовски од Бисинов Вардар  
Најдобар голман: Леонид Богданоски од Филип Вардар.

8 8i 9y

ДЕВОЈКИ:

4

Најдобар стрелец: Јана Петровска од Делчево Вардар
Најдобар играч: Стефани Ристиќ од Будимир Вардар. 
Најдобар голман: Тамара Ѓорѓиевска од Драчево Вардар

3 2 1