Friday ,12 April 2024
Последни:
Home > РК Вардар > Прв Тим > Комити за Прибак : Не ни се верува,идејата ваша луда,да го избркате човекот,со најголеми муда!

Комити за Прибак : Не ни се верува,идејата ваша луда,да го избркате човекот,со најголеми муда!

pribak 01
Комити на денешниот натпревар со екипата на Војводина ја искажаа својата загриженост за информацијата дека една од клупските икони Немања Прибак ќе замине од РК Вардар. Комити во текот на целиот натпревар потенцираа колкава важност има за нив. Вардаровите подржувачи не така лесно го забораваат времето кога Немања под раководство на Вујовиќ со многу поскромен тим ја скршија доминацијата на тогаш многу побогатиот градски ривал Металург. Немања и од тие натпревари до денес важи за еден од најборбените и најпожртвувани играчи во црвено-црниот дрес.

Не ни се верува,идејата ваша луда,да го избркате човекот,со најголеми муда,НЕМАЊА ПРИБАК!!!"

Не ни се верува,идејата ваша луда,да го избркате човекот,со најголеми муда,НЕМАЊА ПРИБАК!!!”

Комити на нивната трибина има рачно исцртан лик на Немања со препознатливата гестикулација за Прибак .Покрај тоа имаа и кореографија со која порачаа: Не ни се верува,идејата ваша луда,да го избркате човекот,со најголеми муда,НЕМАЊА ПРИБАК!!!”

sal

Накрај од мечот Прибак им одпоздрави на најверните Вардарови навивачи. Тоа беше еден емоционален момент каде се гледаше колкава е поврзаноста помеѓу нив.

 

Leave a Reply