Saturday ,16 January 2021
Последни:
Home > ЖРК Вардар > Четири меча за младите машки и женски екипи на РК Вардар
Четири меча за младите машки и женски екипи на РК Вардар

Четири меча за младите машки и женски екипи на РК Вардар

За младите ракометни екипи на Вардар престојат четири натпревари, три кај момците и еден за девојките. Своите први пролетни кола ги играат машките младински екипи и пионерската, додека „лавиците“ ја играат втората пролетна рунда. Младинките се слободни во ова коло, од четири меча на дури три сме домаќини во Спортскиот центар „Јане Сандански“ во Скопје. Ова е расподедот:

*Пионери: ВАРДАР-Аеродром 05/03/2020 (сала Ј.Сандански 20:30)

*Младинци: ВАРДАР-РШ КЛ7 08/03/2020 (сала Ј.Сандански 11:00)

*Младинци: ВАРДАР Јуниор-Пролет 08/03/2020 (сала Ј.Сандански 13:00)

*Пионерки: КЛ7 Лазаров-ВАРДАР 08/03/2020 (сала К.Кепески 10:00)

*Младинки: ВАРДАР- Слободен