Saturday ,13 April 2024
Последни:
Home > Slider > Стоилов: Ова втор пат го кажувам, Скопски Вардар е Европски првак
Стоилов: Ова втор пат го кажувам, Скопски Вардар е Европски првак

Стоилов: Ова втор пат го кажувам, Скопски Вардар е Европски првак

Столе ти си наша икона, вака беше поздравен вардаровиот капитен пред илјадниците вардарови навивачи. Повторно емотивен, Столе ги поздрави сите со следните зборови:

-Добро вечер Скопје, добро вечер Македонијо, Ова втор пат го кажувам, Скопски Вардар е Европски првак. Овие момци позади мене се најголеми амбасадори на нашата земја, голем дел од нив не се македонци и еден ден ке заминат во нивните држави и ке кажуваат кој беше Вардар и Македонија. Најубавиот дел од нивните кариери ќе им биде Вардар. Да живее Вардар и Македонија.