Thursday ,11 August 2022
Последни:
Home > Slider > (ВИДЕО) Вардарци напорно тренираат во аеробик центарот
(ВИДЕО) Вардарци напорно тренираат во аеробик центарот

(ВИДЕО) Вардарци напорно тренираат во аеробик центарот

Уште три дена, вардарци тренираат во Скопје, по што ќе заминат на главниот дел од подготовките, во градот Требиње.

И во Скопје, Европскиот Шампион напорно се подготвува, се работи пред се на физичката подготовка на екипата. Во текот на вчерашниот ден, вардарци работеа во аеробик центарот во Јане Сандански, како изгледаше тоа, можете да погледнете на следново видео.