Saturday ,04 December 2021
Последни:
Home > Uncategorized > Среќен Божиќ на сите кои го празнуваат овој празник!

Среќен Божиќ на сите кои го празнуваат овој празник!

49639372_2226856640680724_7097387204137189376_n

Редакцијата на ”Вардар Фанс” им ги честита божиќните празници на сите оние кои го празнуваат овој празник денеска, односно на православните христијани.

Среќен Божиќ !!!