Sunday ,16 June 2024
Последни:
Home > Uncategorized > (ФОТО) Младинската школа на КК Вардар доби брендиран автобус
(ФОТО) Младинската школа на КК Вардар доби брендиран автобус

(ФОТО) Младинската школа на КК Вардар доби брендиран автобус

Кошаркарската школа на КК Вардар е дефинивно со години наназад најдобра младинска школа за кошарка во земјава. Бројните признанија, големиот број титули во младинските лиги и повиканите репрезентативци го покажуваат тоа. Еден од автобусите на ЈСП-Скопје е брендиран токму со овој мотив.

kk kk2