Sunday ,22 May 2022
Последни:
Home > Uncategorized > (ФОТО) Комити со донација за Хуманитарна организација “Свети Спас”
(ФОТО) Комити со донација за  Хуманитарна организација “Свети Спас”

(ФОТО) Комити со донација за Хуманитарна организација “Свети Спас”

Комити Запад дадоа свој прилог за Хуманитарна организација “Свети Спас”, по тој повод објавија на својата страница:

Искрени во делата, со целосна верба во она што отецот Оливер заедно со тимот, го прави за народот и особено за оние на кои таа подадена рака најмногу им значи.
Со вакви луѓе вербата е поцврста !
s s2
Цела трибина наредена со срца, кои и овој пат ги подаруваме, а за возврат насмевката е највозвишената и најпосакувана награда.
Комити за народот !