Tuesday ,31 January 2023
Последни:
Home > Uncategorized > Фотогалерија од натпреварите на најмладите учесници во ракометната “Јуниор“ лига кои денес се одиграа на Кале
Фотогалерија од натпреварите на најмладите учесници во ракометната “Јуниор“ лига кои денес се одиграа на Кале

Фотогалерија од натпреварите на најмладите учесници во ракометната “Јуниор“ лига кои денес се одиграа на Кале

Денес на Кале продолжија натпреварите од петтото коло на ракометна “Јуниор“ лига. Први на распоредот беа мечевите од најмладите генерации родени од 2006-09 година кои играат во мешани парови. Победи во денешноот коло забележаа екипите на Опш. Кисела Вода-Вардар 6, Ѓорче Петров-Вардар, Опш. Кисела Вода-Вардар-1, ГРК Гостивар-Вардар 2, ГРК Гостивар-Вардар 1, додека РК Војнисон и РК Бисинов ги поделија бодовите играјќи со нерешен резултат.

Ви пренесуваме фотогалерија од овие натпревари на најмладите учесници во лигата.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23