Tuesday ,28 March 2023
Последни:
Home > Uncategorized > Христос Воскресе, среќен празник на сите христијани

Христос Воскресе, среќен празник на сите христијани

Денеска се празнува големиот христијански празник Велигден. Редакцијата на Вардар Фанс им го честита овој голем празник на сите нашите фанови и пријатели кои го слават. Им посакуваме мир, среќа и само убавини да ги пратат.

ДА ЖИВЕЕ ВАРДАР И МАКЕДОНИЈА
ХРИСТОС ВОСКРЕСНА!