Saturday ,04 December 2021
Последни:
Home > Uncategorized > (ФОТО) Комити промовираа нови капи

(ФОТО) Комити промовираа нови капи

 Ново производ промовираа навивачите  на Вардар.  Тие имаат во продажба капи. Комити Запад како информација го поставија следново:

Капи Комити
Цена 300 ден.
#ЦрвеноЦрнаРеволуција #ЗимскаКолекција

fb_img_1578135741375 fb_img_1578135737522