Thursday ,25 July 2024
Последни:
Home > Uncategorized > ФК Вардар со благодарност до градоначалникот на К.Вода за помошта од 1.милион денари
ФК Вардар со благодарност до градоначалникот на К.Вода за помошта од 1.милион денари

ФК Вардар со благодарност до градоначалникот на К.Вода за помошта од 1.милион денари

*преземено од официјалната страна на ФК Вардар 

Фудбалскиот клуб Вардар искажува јавна благодарност до Орце Ѓорѓиевски  градоначалникот на Општина Кисела Вода преку чија заложба и апел до општествено одговорните компании се обезбеди сума од 1 МИЛИОН денари, средства кои се веќе префрлени на донаторската сметка од проектот ,,Вардар – клуб на народот”

Огромната благодарност за заложбата и иницијативата до нашата навивачка група Комити, момци кои живеат со чистата љубов кон клубот и кои даваат дури и повеќе од себе за истиот да опстане
#ЕденЖивотЕднаЉубов ⚫️