Wednesday ,06 July 2022
Последни:
Home > Uncategorized > ЖОК Вардар-жени 2019 со две победи кај младинките
ЖОК Вардар-жени 2019 со две победи кај младинките

ЖОК Вардар-жени 2019 со две победи кај младинките

Викендов во Тетово во организација на екипата на ОК Бими кор се одигра 3тиот турнир кај младинките во одбојката. Екипата на ЖОК Вардар-жени 2019 забележа две победи на истиот. Бевме поуспешни од екипите на Ринија и Синалко. Ова се постигнатите резултати:

fg2

ЖОК ВАРДАР ЖЕНИ 2019-Ринија 2:0
ЖОК ВАРДАР ЖЕНИ 2019-Синалко 2:1