Sunday ,28 May 2023
Последни:
Home > Uncategorized > Самсоненко не го напушта Вардар, тука сум и во добро и во лошо!
Самсоненко не го напушта Вардар, тука сум   и во добро и во лошо!

Самсоненко не го напушта Вардар, тука сум и во добро и во лошо!

Сопственикот на Вардар, Сергеј Самсоненко, потврди дека нема да си оди од клубот, како што најави во август.

Вардар претпладнево одржа прес-конференција по повод претставување на Илија Најдоски, клупската легенда, сега во улога на технички директор. Меѓутоа собирот со новинарите беше искористен и за обраќање на сопственикот Сергеј Самсоненко. Тој објасни дека најавата за заминување од клубовите на Вардар, во август, била кажана со „жешка глава“ и дека останува… продолжи со читање на sport1.mk