Saturday ,27 November 2021
Последни:
Home > Uncategorized > (Фотогалерија) Вардар Јуниор работи под „полна пареа“
(Фотогалерија) Вардар Јуниор работи под „полна пареа“

(Фотогалерија) Вардар Јуниор работи под „полна пареа“

Вардар Јуниор од почетокот на оваа недела ги започна подготовките за новата сезона 2019/2020 година. Момците под будното око на Стојан Петpушевски и Пепи Манасков ги одработуваат базичните, кондициони подготовки во Спортскиот центар “Јане Сандански“ во Скопје.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 30 31 32 33 34 35 36 37 38 38a 39 40 43 44 46 47