Monday ,22 April 2024
Последни:
Home > Uncategorized > Грозданоски се приклучи на акцијата: „Купи билет, за спас на Вардар“
Грозданоски се приклучи на акцијата: „Купи билет, за спас на Вардар“

Грозданоски се приклучи на акцијата: „Купи билет, за спас на Вардар“

Вардаровата легендата, Влатко Грозданоски кој во неколку наврати беше дел од црвено-црниот тим и впиша  144 настапи во црвено-црниот дрес се приклучи кон акцијата за спас на екипата.
Тој исто така како и другите поранешни играчи стана дел од  широката акција: „Купи билет, за спас на Вардар“ која е во тек.

a