Tuesday ,21 May 2024
Последни:
Home > Uncategorized > БК Вардар со новитет, промовираше своја веб-страница
БК Вардар со новитет,  промовираше своја веб-страница

БК Вардар со новитет, промовираше своја веб-страница

БК Вардар се повеќе вложува во напредокот на тимот, покрај поделените награди за изборното првенство (види тука) кои ги поделија оваа недела се повеќе вложува и во други сегменти. Најново нешто кај црвено-црните е нивната нова клубска веб-страница- https://vardar-wrestling.com/ на која ќе може да се следат актуелностите на вардарците.

Вардарци имаат свое официјално гласило како што доликува на сериозен спорски колектив. Залагањата на проф.Пешко околу црвено-црните кои полека се издигаат кон врвот во овој спорт веќе ги даваат првите плодови во разни сегменти, како натпреварувачки така и околу популаризацијата на клубот и овој спорт.

Веб-страницата на БК Вардар  може да ја посетите на следниот ЛИНК!