Sunday ,27 September 2020
Последни:
Home > Uncategorized > Комити: Хуманитарната Акција „Подари приказна-Облечи среќа“ е започната, донирај те

Комити: Хуманитарната Акција „Подари приказна-Облечи среќа“ е започната, донирај те

Преземено од официјалната страница на Комити Запад:

dd2

Хуманитарната Акција #ПодариПриказнаОблечиСреќа е започната. Отворен е пунктот во дворот на Соборниот Храм Свети Климент Охридски, каде можете да ја донесете вашата вишок гардероба, и тоа:

- Денес, (17.01) до 18:00ч. и
- Утре, (18.01) од 10:00 до 14:00ч.
Да бидеме хумани

dd