Sunday ,05 April 2020
Последни:
Home > ЖРК Вардар > Билтени од женската Вардар Јуниор лига
Билтени од женската Вардар Јуниор лига

Билтени од женската Вардар Јуниор лига

Тимовите кои ќе играа кај дамите веќе се подготвуваат  за пролетниот дел од сезоната во Вардар Јуниор лига. Да ги разгледаме резултатите од натпреварите што се одиграа во првиот дел од сезоната 2019/20, а кои се во организација на Ракометната академија Вардар. Победниците ги чека уште потежок предизвик, да ги одржат позициите до завршување на лигата, додека за останатите посилно да тренираат да се наметнат како победници во следните дуели.

Во Вардар Јуниор лигата девојките сезонава се натпреваруваат во категоријата родени 2006/07, како и во категоријата на најмладите учесници децата родени 2010 година и помлади каде тимовите се со мешан состав.

Билтени девојки 2006/07 bilten_2006-07_zenski.docx