Tuesday ,21 May 2024
Последни:
Home > ЖРК Вардар > (ФОТО) ЖРК Вардар ги „запали моторите“
(ФОТО) ЖРК Вардар ги „запали моторите“

(ФОТО) ЖРК Вардар ги „запали моторите“

ЖРК Вардар, вчера го имаше првиот ден со активности во новата 2023 година, црвено-црните дами ги започнаа зимските подготовки за пролетниот дел. Попладнето имаа тренинг во салата „Круме Кепески“ во Кисела Вода.

2 3 325138369_841154250515438_6609500667293891780_n 325373605_710625653796109_9076874358765696183_n 325532699_571200964555172_2795970339176624018_n 325898564_723288196181982_3331424343075951374_n