Thursday ,04 June 2020
Последни:
Home > ЖРК Вардар > (Фотогалерија) Висока победа во кадетскиот дуел за ЖРК Вардар, совладан Шампион
(Фотогалерија) Висока победа во кадетскиот дуел за ЖРК Вардар, совладан Шампион

(Фотогалерија) Висока победа во кадетскиот дуел за ЖРК Вардар, совладан Шампион

Вчера, пионерките на Вардар во „Јане Сандански“ го совладаа тимот на РК Шампион. Во овој пионерски дуел  ние триумфиравме со предност 14.гола. Резултатот на крајот беше 44-30, во продолжение неколку фотогафии, а извешај од овој дуел може да најдете на нашиот сајт ТУКА

1 2 3 3e 3f 4 5 6 7 8 9 9i 10 11 12 13 14 16 16j 17 18 18h 19 20 21 22 23 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34