Tuesday ,28 May 2024
Последни:
Home > ЖРК Вардар > (ФОТО) „Лавиците“ на прва смотра, Платон и Папуџиева ги отпочнаа летните подготовки со кадетките
(ФОТО) „Лавиците“ на прва смотра, Платон и Папуџиева ги отпочнаа летните подготовки со кадетките

(ФОТО) „Лавиците“ на прва смотра, Платон и Папуџиева ги отпочнаа летните подготовки со кадетките

Денес во малата сала при СЦ „Јане Сандански“ во Скопје кадетскиот тим на ЖРК Вардар го имаше првиот собир на овие летни подготовки. „Лавиците“ се собраа по пауза од месец март, поради пандемијата со Ковид-19.

l2

Платон Анжела и Марија Папуџиева го имаа првиот тренинг со тимот, во продолжение неколку фотогpафии од истиот.

l5 l6 l7 l8 l9