Thursday ,28 May 2020
Последни:
Home > ЖРК Вардар > Три видеа, како “лавиците“ доминираат во дуелите од своите лиги
Три видеа, како “лавиците“ доминираат во дуелите од своите лиги

Три видеа, како “лавиците“ доминираат во дуелите од своите лиги

Изминатата сезона пионерскиот состав на ЖРК Вардар, предводен од Платон и Папуџиева дојде до двојната круна. Тие во пионерската и кадетската лига доминираа во целост и на двата Ф-4 тунири дојдоа до злато. Во ова време на прекин на првенствата во сезоната 2019/2020 во која исто така бевме лидери на табелите време е да се потсетиме на нивните доминантни игри од изминатата, шампионска година. Ви донесуваме три видео извештаи во кои се срочени најитересните моменти, голови и одбрани во динамичен видео извештај.

-ВАРДАР- ЖРК Куманово (пионерска лига) 24:07 -> ВИДЕО1

- ВАРДАР- РК Макалоски (кадетска лига) 30:12 ->  ВИДЕО2

-ВАРДАР- PK Деспина     (кадетска лига)  29:24 ->      ВИДЕО3

-