Monday ,25 May 2020
Последни:
Home > ЖРК Вардар > ЖРК Вардар го очекува сениорски дуел со Гевгелија и младински со Чаир
ЖРК Вардар го очекува сениорски дуел со Гевгелија и младински со Чаир

ЖРК Вардар го очекува сениорски дуел со Гевгелија и младински со Чаир

Покрај актуелата женска Супер лига, започнуваат и предизвиците во младинската ракометна конкуренција за девојките на Ристова, Црвенковска и Царчев. Во сениорската лига гостуваме во Гевгелија во 10.коло, во младинската „гостуваме“ во првото кај Чаир на меч во нашиот дом. Термините за дуелите кои ги очекуваат девојките на ЖРК Вардар се следни:

*Сениорска лига: Гевгелија-Вардар 10/11/2019 13-00часот (26Април-Гевелија)

*Младинска лига: Чаир-Вардар 12/11/2019 18-30часот,  (Ј.Сандански-Скопје)