Sunday ,29 November 2020
Последни:
Home > ЖРК Вардар > (Фотогалерија) ЖРК Вардар ги „запали моторите“, започнаа зимските подготовки
(Фотогалерија) ЖРК Вардар ги „запали моторите“, започнаа зимските подготовки

(Фотогалерија) ЖРК Вардар ги „запали моторите“, започнаа зимските подготовки

ЖРК Вардар ги започна зимските подготивки, Ристова и Црвенковска го имаа првиот тренинг со девојките. Во продолжение 80сетина фотогафии од првиот собир во 2020 година.

0 1 3 3d 4 4r 5 6 7 8 9 10 10k 11 12 13 14 15 15t 16 17 17u 17y1 18 19 20f 21 21w 22 23 24 25 26 26u 27 28 29 31 32 32e 33 34 35 36 37 38 38u 39 40 41 42 42e 43 43f 44 46 47 47u 48 48h 49 49i 50 51 52 53 55 82416175_2701111750123317_6026554580530102272_n60 61 62 66 67 70 77