Sunday ,17 November 2019
Последни:
Home > ЖРК Вардар > (Фотогалерија) Лавиците ги “гризаат “ километрите, пионерската екипа работи вредно
(Фотогалерија) Лавиците ги “гризаат “ километрите, пионерската екипа  работи вредно

(Фотогалерија) Лавиците ги “гризаат “ километрите, пионерската екипа работи вредно

Шампионската екипа која владее со пионерската и кадетската конкуренција, тимот предводен од Платон Анжела и Папуџиева Марија, пионерскиот состав на ЖРК Вардар вредно работи со цел подготвено да ги дочека новите предизвици. Пред нив е тешка задача да ги одбранат двете круни кои ги освоиа на фантастичен начин, во оваа фаза од подготовката се работи на „базична припрема“ на тимот. Во продолжение ви носиме над 60 фотографии од еден нивни кондиционен тренинг.

0 1 1a 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 24 25 26 27 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64