Sunday ,08 December 2019
Последни:
Home > ЖРК Вардар > (Фотогалерија) Турција немоќна пред налетите на македонските кадетки
(Фотогалерија) Турција немоќна пред налетите на македонските кадетки

(Фотогалерија) Турција немоќна пред налетите на македонските кадетки

Вчера на шампионатот за кадетки  во Италија  се сретнавме со Турција во разигрувањето за пласман од 5  до 8 место. Победата беше осигурана со добра игра на нашиот кадетски тим кој победи со 36-25. Лесна победа вчера ни обезбеди дуел денес со селекцијата на Белорусија.

1 2 3 4 5 67731038_2464539213604013_7557831475207340032_n 67758410_2464539590270642_5723516076264783872_n 67805300_2464538216937446_7734940206914076672_n 67807094_2464539510270650_6856128845192364032_n 67838369_2464538336937434_6809139630936424448_n 67871106_2464538153604119_1855776835124592640_n 67873854_2464537996937468_2371310439792377856_n 67896140_2464538493604085_670312423445495808_n 67929641_2464539523603982_8135311517739384832_n 67946516_2464538680270733_2271362887207354368_n 67947369_2464539466937321_8787324099148906496_n 67948207_2464538896937378_8101308871542308864_n 67961262_2464537843604150_6387219073322713088_n 68254014_2464539650270636_4332941172038172672_n 68409454_2464538560270745_8246475527741767680_n 68474229_2464537986937469_3480169423937994752_n 68533486_2464538840270717_5390178128209379328_n 68639059_2464539240270677_1334554851215933440_n 68664569_2464538166937451_812021639561609216_n 68667405_2464537990270802_1693002028487278592_n 69036754_2464538553604079_2581532454523240448_n 69051736_2464539996937268_3965921953008582656_n