Friday ,22 September 2023
Последни:
Home > ЖРК Вардар > Пешиќ на местото на Дамјаноска, против Косово со 5 вардарки
Пешиќ на местото на Дамјаноска, против Косово со 5 вардарки

Пешиќ на местото на Дамјаноска, против Косово со 5 вардарки

Познат е составот за мечот против Косово на ЕХФ шампионатот. Савевски за Македонија У19 ја врати Пешиќ, а ќе ја одмара Дамјаноска. Од вардарки, пет се на располагање: Пешиќ, Костовиќ, Трајкоска, Џатевска и Миновска.

screenshot_20210715-150309